Než začnete něco zkoušet

Všechny články, které zde najdete, píši s nejlepším vědomím a svědomím za účelem pomoci úplným začátečníkům proniknout do tajů jógy. Přesto ale mějte vždy na paměti, že jsme každý jiný a to, co je pro jednoho příjemné uvolnění může druhému způsobovat bolesti! Na prvním místě je VŽDY vaše tělo a vaše možnosti, teprve potom je to ostatní. Takže pokud vám bude kterákoli část nepříjemná, nedělejte ji a raději se poraďte s odborníkem!
I když se józe věnuji poměrně intenzivně jak teorií tak praxí, pořád jsem jen osmnáctiletá holka a ne žádný odborník.

Jarní jógový festival v Ostravě - tady nesmíš chybět!


Na oficiální stránky festivalu se dostaneš kliknutím na obrázek.

Baví Tě jóga? Chtěl/a by sis zacvičit s lidmi, kteří ji vnímají podobně? Toužíš po tom jógovat naživo podle předních českých i zahraničních lektorů? Ano? Pak neváhej a přijeď od 12. do 15.4. do Ostravy! Je jedno, jestli jógu cvičíš týden, měsíc nebo rok, na své si přijde každý!

Kde se to všechno odehraje? 
Ve čtvrtek (12.4.) to bude přímo v „kolébce“ celé této myšlenky – v Pranava jóga centru. V pátek se pak celé dění přesune o kousek vedle do Dolní oblasti Vítkovic, kde se bude jógovat až na pěti místech současně! Zde potom festival setrvá až do neděle.

Co Tě čeká? 
4 dny plné nejrůznějších jógových stylů, zpěvu manter, přednášek na zajímavá témata, zdravého jídla a mnoha dalších skvělých věcí.
Každý den se bude jógovat až 10 hodin a za dobu trvání festivalu tak proběhne celkem 71 lekcí s nejrozmanitějšími zaměřeními. Tyto lekce povede celkem 45 zkušených lektorů z Česka, Slovenska, ale i Německa, nebo třeba z Nizozemska. Díky tomu si na své přijde opravdu úplně, ale úplně každý. Ať už preferuješ pomalejší styly, chceš se naopak zapotit, nebo by ses raději jen zaposlouchal/a do typické jógové hudby, jsem si jistá, že Tvé přání bude vyslyšeno.
A když zrovna nebudeš na žádné lekci, budeš si moci zakoupit různé předměty a občerstvení v okolních stáncích.

Co Tě to bude stát? 
Pokud si lístek koupíš do 11.4., pak získáš zvýhodněnou cenu. Po tomto datu a na místě se budou lístky prodávat o něco dráž. Takže neváhej a okamžitě kupuj! Konkrétně můžeš aktuálně vybírat z následujících možností:
  • Jen PÁTEK – 950,- (po 11.4. 1100,-)
  • Jen SOBOTA – 1100,- (po 11.4. 1200,-)
  • Jen NEDĚLE – 1050,- (po 11.4. 1150,-)
  • SOBOTA a NEDĚLE (Silver pass) – 1750,- (po 11.4. 1900,-)
  • PÁTEK, SOBOTA a NEDĚLE (Gold pass) – 2350,- (po 11.4. 2450,-)
A pozor! Pokud při objednávce zadáš kód: MISHDEVI2018, dostaneš 10% slevu! Tak na co ještě čekáš?

Celý program, konkrétní lektory i možnost zakoupit některou ze vstupenek najdeš zde: www.jogafestival.cz. Těším se, že se tam potkáme. Namaste!

Komentáře

Oblíbené příspěvky